Bevásárlókosár

Kapcsolat

Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Minden bejövő üzenetet igyekszünk 1 napon belül megválaszolni.

Lehet korábban már feltették kérdését:

Gyakran ismételt kérdések

A rendelés megerősítését követő 1-3 munkanapban érkezik terméke. Folyamatosan tájékoztatjuk Önt annak állapotáról a megadott e-mail címen.

Garanciális ügyintézéshéz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.

Természetesen! A rendelése készhezvételétől számított 14 napig indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, mi pedig (miután visszaküldte nekünk a rendelést) hiánytalanul visszatérítjük a megfizetett összeget.

Rendelését 5 módon egyenlítheti ki:

  • Biztonságos bankkártyás fizetés a Barion rendszerében. Ez a leggyorsabb mód, teljesen biztonságos. Mi nem látjuk az Ön kártyájának az adatait, nincsenek rejtett költségek és utólagos levonások sem.
  • Egyszerű, gyors és biztonságos fizetés az Apple Pay rendszerében támogatott eszközökről (Mac, iPhone, iPad stb.)
  • Egyszerű, gyors és biztonságos fizetés a Google Pay rendszerében. 
  • Utánvét. Ezt a módot választva Ön a futárnál egyenlítheti ki rendelését készpénzben vagy bankkártyával. 490 Ft többlettköltséget kell fizetnie, ha ezt a módot választja.
  • Banki átutalás. Ön közvetlenül a mi bankszámlánkra fizet a rendelési azonosítójának megadásával. Ez a leglassabb fizetési mód, mivel rendelését csak azután adjuk fel, miután megérkezett számlánkra az összeg.

Rendelését minden esetben futárral szállítjuk otthonába, munkahelyére. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség. A szállítás díja összesen 1645 Ft, mely tartalmazza a csomagolási költséget, de az esetleges utánvét kezelési költséget nem. 30.000 Forint felett a szállítás díjmentes!

Kérdés, kérés esetén a Kapcsolat menüpontban tudja azt elküldeni nekünk. Minden kérdésre igyekszünk 1 napon belül válaszolni.

Minden termékünkre 1 év jótállást vállalunk.

Amennyiben a kiszemelt terméke elfogyott, a termékoldalon lehetősége van értesítést kérni arról, amikor újra készleten van a termék.

Igen! Ajándékutalvány vásárlásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat oldalon!

Igen. Személyes adatait a legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Minden információt megtalál erről az Adatvédelmi nyilatkozatunkban.

Nincs! Bankkártyájához mi sosem férünk hozzá, annak adatait nem látjuk. Így ha akarnánk sem, tudnánk utólag levonni róla pénzt. Minden költséget feltüntetünk a Pénztár oldalon.

További kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Erre az email címre fogunk válaszolni Önnek.
Kérjük, legyen minél részletesebb, hogy mihamarabb meg tudjuk válaszolni üzenetét!
Ingyenes szállítás

Minden 30.000 Ft feletti rendeléshez ingyenes országos házhozszállítást biztosítunk. Csomagjainkat 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Nincs kockázat

Fizessen utánvéttel, miután megbizonyosodott róla, hogy valóban megérkezett a termék. Ha mégsem tetszik Önnek, 14 napig meggondolhatja magát és mi visszafizetjük a vételárat.

Biztonságos online fizetés

A legtöbb bankkártyát elfogadjuk! Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá. Nincsenek rejtett költségek vagy utólagos levonások. Apple Pay és Google Pay fizetés is elérhető.