Barion Pixel
Bevásárlókosár

Berlinger Haus

Carbon collection (Metallic Line)

Ismerje meg a Carbon kollekció előnyeit és termékeit alább!

berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-1-bevonat

3 rétegű márványbevonat

A Berlinger Haus Carbon Collection (Metallic Line) edénykészlet 3 rétegű márványbevonata gondoskodik róla, hogy étele ne ragadjon az edényekhez. Ez a speciális bevonat az átlagnál ráadásul tartósabb, minőségibb anyagból készült. Felejtse el a mosogató fölötti dörzsizést!

Berlinger Haus Carbon
Berlinger Haus Carbon minőségi edény
berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-2-fogantyu

A fogantyú, ami nem árul zsákbamacskát

A Berlinger Haus Carbon Collection edénycsalád fogantyúi kellemes tapintású, hőálló anyagból készültek, melyek nincsenek direkt kapcsolatban az edénnyekkel, így egyáltalán nem melegszenek át.

berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-3-kornyezetbarat

Nem csak szavakban környezetbarát

A Berlinger Haus Metallic Line – Carbon Collection bevonatai nem tartalmaznak káros anyagokat: PFOA-, ólom- és kadmiummentesek.

Berlinger Haus Carbon kollekció
Berlinger Haus Carbon minőség
berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-4-anyag

Prémium anyaghasználat

A Berlinger Haus Carbon edénycsalád kovácsolt alumíniumból készült, ami biztosítja, hogy edényei akár egy életen át kitartsanak.

berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-5-indukcios-fozolap

Turbó indukciós talp

A Berlinger Haus Carbon Collection (Metallic Line) turbó indukciós alja kevesebb energiafelhasználással melegszik át, mint más edényfajták. Így elérhető áruk mellett az Ön villanyszámláját sem terhelik feleslegesen. A termékcsalád edényei ugyanúgy használhatók indukciós főzőlapon, mint hagyományos tűzhelyeken.

BerlingerHaus Carbon főzőlapon
BerlingerHaus Carbon edénykészlet
berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-6-csomagolas

Csomagolás

A BerlingerHaus termékek minősége a csomagolásban is megtalálható. Minden egyes termék védőeszközben várja kinyitását, ami később a tárolás során is egy kompakt, biztonságos “otthont” biztosít konyhai eszközeinek.

berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-7-design

Prémium design

Minden BerlingerHaus terméket egy európai termékdesigner csapat tervez. Az egyes terméktervek védjegyoltalom alatt állnak, így biztos lehet benne, hogy új konyhai eszközei egyedülálló megjelenéssel bírnak a piacon lévő konkurensekkel szemben. 

Berlinger Haus Carbon design
Berlinger Haus konyhai eszközök
berlinger-haus-metallic-line-burgundy-collection-konyhaba-vele-ikon-8-360

Teljeskörű konyai megoldás

A BerlingerHaus széleskörű termékkínálata konyhája teljes felszerelését biztosítja. Legyen szó akár edényekről, akár háztartási kisgépekről, akár evőeszközökről, nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres konyhájába.

BerlingerHaus Metallic Line - Carbon Collection termékeink

Lemaradt kedvencéről?

Februárban újabb készlet várható minden termékünkből, illetve kínálatunkat is bővítjük további BerlingerHaus termékekkel. Ha szeretne elsők között értesülni, amikor kiszemelt terméke újra raktáron van, kérjen értesítést a termékoldalon található űrlap segítségével!

Amennyiben általános termékkínálunkról, akcióinkről szeretne értesítést kapni, iratkozzon fel az alábbi űrlapon, és egy 5% kedvezményre jogosító kuponkóddal is megajándékozzuk!

Ingyenes szállítás

Minden 20.000 Ft feletti rendeléshez

Nincs kockázat

Fizessen utánvéttel, miután megbizonyosodott róla, hogy valóban megérkezett a termék. Ha mégsem tetszik Önnek, 14 napig meggondolhatja magát és mi visszafizetjük a vételárat.

Biztonságos online fizetés

A legtöbb bankkártyát elfogadjuk! Bankkártya adatihoz mi nem férünk hozzá. Nincsenek rejtett költségek vagy utólagos levonások. Utánvétes fizetés is elérhető.